REVIEWS


PLAATS JE REVIEW OP TRUSTPILOT


EERDERE REVIEWS OP SOCIAL MEDIA


EERDERE REVIEWS OP HIDAYASHIJAB.NL


Goede service

★★★★★

Aa

Prachtige zachte soepele hijaab <3

★★★★★

Assalaamoe alaykoem, ik wilde je graag nog laten weten dat ik ontzettend tevreden ben over de hijaab die hij verkoopt. Ik heb verschillende kleurtjes gekocht en dochtertje is heel blij ermee. Zij vind ze lekker zacht, soepel maar vooral lekker luchtig met warm weer alhamdoelillaah. De volgende lading bestel ik snel weer in shaa Allaah hihi. Baarak Allaahoe feekie and keep up the good work Allaahoemma baarik!

oem nusaybah

Allahouma baarik

★★★★★

Wat Hidaya’s Hijab op de markt heeft gebracht heeft deze gemeenschap echt nodig. Moge Allaah jullie onderneming en rizq zegenen

Oum Adam

Top service!

★★★★★

Helaas was een product dat ik had besteld, uitverkocht.
Er werd direct contact met me opgenomen voor een alternatief.
Mooie producten en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle verzending, met zorg verpakte bestelling en top service.
Ik bestel hier graag nog eens insha Allah en zou deze webshop zeker aanraden.

Angélica

Top!

★★★★★

Ik heb nu al 2x hijaabs besteld voor mijn dochter. Ze zijn van zeer mooie kwaliteit en vallen heel mooi. De eid collectie is iets kleiner dan de normale collectie instant jersey hijaabs. Ze bedekken heel goed! Ik ben erg tevreden. En in shaa Allaah in de toekomt ook nieuwe kleuren bestellen. Echt een aanrader voor jonge meiden die de hijaab dragen.

Umm Noura

Prachtige hoofddoeken

★★★★★

Prachtige instant jersey hoofddoeken, mijn dochter was er zo blij mee. Ze wilt alleen nog maar deze hoofddoeken. Super service!!

Daisy Boon

Mooi hoofddoekjes

★★★★☆

Ik heb jersey hoofddoek bestel .
Goed kwaliteit .
Top service heel lieve dame .

Naima

Happy daughter

★★★★★

De gebedsset en instanthijab besteld voor mijn dochtertje.
Ze is er super blij mee!!

Oum Sabrina

Zo erg tevreden!

★★★★★

Ik had een bestelling geplaats voor mijn nichtje. We zijn zo tevreden. Snelle reacties en levering. Hoofddoeken zijn ook erg mooi en van goede kwaliteit. Tot de volgende keer in shaa Allah!

Sparkling Crafts

Mooie sjaal

★★★☆☆

Mooie sjaal gekocht voor mijn dochter. Ze is er heel blij mee, alleen wat ik jammer vind is dat het een gladde stof is. Ze moet een kapje gebruiken om ervoor te zorgen dat het niet wegglijdt. Kleur is mooi

Malika


Antwoord van Hidaya's Hijab

Mashaa Allaah dat ze blij is met haar hijab. Moge Allaah haar liefde ervoor doen vergroten en versterken. Wij adviseren inderdaad een gebruik van een kapje bij de chiffons hijab. We hebben dit als tip toegevoegd aan de Shining Daisies. Baraka Allaahoe fieki voor je review en je feedback!

 

Supper tevreden klant

★★★★★

Selaam wa alaykom zusters, hierbij wil ik de dame die achter hidaya hijab zit in het zonnetje zetten!!! Wat ben jij een schat van een vrouw
Ik wilde graag met nichje verblijden mede dankzij jouw was dat zeker een geslaagde cadeautje!!! Je hebt me zooo goed geholpen! Mijn bestelling is zo zorgvuldig en met veel liefde samengesteld!
Wat betreft de sjaal, Reactie van m’n nichtje was gelijk “Wauw”

Naual

Heel mooi vallende hoofddoeken / mooie tinten / heerlijke stof

★★★★★

Ben zo blij deze shop te hebben gevonden. Schrik me een hoedje van de hoge prijzen die elders werden gevraagd. Maar hier vind je echt wat je zoekt voor een mooie eerlijke prijs. Zacht vallende stoffen die heeel goed bedekken, juiste maten en mooie kleuren. Service is verder top! Ik hoef niet meer verder te googelen, dus dat scheelt weer tijd ;). Je hebt weer een klant erbij

Oemmi Esma

Mooie

★★★★★

Mijn dochter vond de afwerking super mooi. Ze was er helemaal mee aan het stralen. Echt voor meisjes! Insha Allah kunnen jullie meer bestellingen gaan verwachten.

Oem Adam

Positief!

★★★★★
Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit in verhouding. Fijne stof die lekker blijft zitten. Snelle levering en goede service. Kortom: dit is voor ons een blijvertje!

Sara El

Kwalitatieve en mooie sjaal hoofddoeken!

★★★★★
Super blij met m’n bestelling. Weer eens wat anders dan de standaard ameera hoofddoeken voor meiden. Hele mooie kwalitatieve stof. De hoofddoek van jersey stof vind m’n dochter erg fijn zitten. En de medina silk is ook erg mooi.

Ik heb ook een paar extra kindervriendelijke hijab speldjes besteld, en vind ze echt ideaal, ik gebruik ze nu zelf ook! Hoofddoek blijft goed zitten en beschadigd hierdoor niet! Kan niet wachten op meerdere kleuren van de Medina silk..

Geraldine